Kissat

Simo

Simo on Orimattilan landelta kotoisin oleva kollipoika jolle maistuu sapuska jopa niin paljon, että Simo on valmis murtautumaan kaappeihin ruuan perässä. Lempipuuhia on kaivella roskiksia.

Hän tykkää hengailla ihmisten seurassa ja on ensimmäisenä, sekä uteliaimpana paikalla katsomassa mitä tapahtuu


Pilli

Pilli löytyi veljensä Pullan kanssa roskiksesta Malagassa elokuussa 2019. Suomalainen perhe huolehti kissaveljeksistä ja sattuman seurauksena Pilli muutti Lahteen tammikuussa -20.

Pilli on vikkelä ja nokkela, etenkin ruoan perässä tämä oranssi poika on valmis mihin tahansa. Narut ja pussinsulkijat ovat parhaita leikkikaluja ja lattiakaivon tuijotukseen tämä espanjalainen ei koskaan kyllästy. Myös Simpsonit ja Avara luonto ovat kovasti Pillin mieleen ja hän kommentoikin usein ohjelmia vienolla äänellään


Varjo

Espanjan Mijasista suomeen veljensä PaQun kanssa 4v sitten kotiutunut Varjo sopeutui hienosti uuteen ympäristöön ja Cattilan uusiin kavereihinsa Massiin, Simoon ja Pilliin. Uteliaisuus on kova ja Cattilalla onkin tutkailtu jo kaikki nurkat, sekä löydetty oma paikka nojatuolilta.

Tämä mustaturkkinen kaveri on lempeä puskija joka rakastaa korvan takaa rapsuttelua ja huitoo tassuillaan (ilman kynsiä) ohikulkijoita herkkujen toivossa.

Japanissahan uskotaan, että musta kissa tuo onnea!


Massi

Massi on 12-vuotias rennon letkeä kissaherra. Herkut, ruoka, silittäminen ja nukkuminen ovat Massin lempiasioita. Joskus hän kiertää koko kahvilan omistajan elkein. Toisinaan Massi saattaa tulla kyselemättä syliin, jos hellyyskohtaus iskee. Silloin hän leipoo tassuillaan ja nautiskelee silityksestä täysin rinnoin.

Asiakkaidenkin onkin hyvä pitää silmällä omia herkkujaan, etteivät ne mene Massin suuhun.


Paq

Paq on 5,5 vuotias Varjon veli Espanjan Mijasista. Paq on rennon letkeä ja leikkisä kissakaveri joka tykkää nukkua päiväunensa usein veljensä Varjon kanssa Cattilan nojatuolit valloittaen. Paq saattaakin viedä asiakkaan lämpöisen paikan nojatuolilta silmän käänteessä, jos asiakas nousee nojatuolistaan. Onhan lämpöisessä paikassa nukkuminen luksusta.

Paq on reippaasti opetellut antamaan tassua herkkuja vastaan Cattilan kissakatraan kanssa.

fiSuomi