Cats

Simo

Simo on halloweenina 2019 syntynyt Orimattilalainen, Heinämaalta kotoisin oleva kollipoika jolle maistuu sapuska jopa niin paljon, että Simo on valmis murtautumaan kaappeihin ruuan perässä. Lempipuuhia on kaivella roskiksia.

Hän tykkää hengailla ihmisten seurassa ja on ensimmäisenä, sekä uteliaimpana paikalla katsomassa mitä tapahtuu. Simon voikin bongata kahvilalta tekemässä myyntityötä kassalla tai lepäämästä lempipaikastaan rapimapuussa.


Pilli

Pilli was found in a bin with his brother Pulla in August 2019 in Malaga, Spain. A Finnish family took care of the brothers and Pilli moved to Lahti in January 2020.

Pilli on vikkelä ja nokkela, etenkin ruoan perässä tämä oranssi poika on valmis mihin tahansa. Narut ja pussinsulkijat ovat parhaita leikkikaluja ja lattiakaivon tuijotukseen tämä espanjalainen ei koskaan kyllästy. Myös Simpsonit ja Avara luonto ovat kovasti Pillin mieleen ja hän kommentoikin usein ohjelmia vienolla äänellään.

Kahvilalla Pillin voi löytää tekemästä kassatöitä sekä patsaana raapimapuun tolpan päältä.


Varjo

Espanjan Mijasissa toukokuussa 2017 syntynyt Varjo tuli suomeen veljensä Paqn kanssa 5v sitten. Cattilaan kotiutunut Varjo sopeutui hienosti uuteen ympäristöön sekä Cattilan uusiin kavereihinsa Massiin, Simoon ja Pilliin. Uteliaisuus on kova ja Cattilalla onkin tutkailtu jo kaikki nurkat, sekä löydetty oma paikka nojatuolilta. Parhaimmat nokoset nojatuolilla saaa veljen Paqn kanssa.

This black buddy is a gentle head-butter, who loves scratches behind his ears and takes (clawless) swipes at passers-by in hopes of treats.

In Japan, they believe that a black cat is lucky!


Massi

Massi on -vuotias rennon letkeä kissaherra. Herkut, ruoka, silittäminen ja nukkuminen ovat Massin lempiasioita. Joskus hän kiertää koko kahvilan omistajan elkein, Massi toimiikin koko Servantö-tiimin johtajana. Massi saattaa tulla usein kyselemättä syliin, jos hellyyskohtaus iskee. Silloin hän leipoo tassuillaan ja nautiskelee silityksestä täysin rinnoin. Parta saa Massin puskemaan ihmisiä, kuin lajitovereitaan.

Asiakkaidenkin onkin hyvä pitää silmällä omia herkkujaan, etteivät ne mene Massin suuhun!

Massi lähti elakkeelle Cattilan pomon pestistä lokakuun alussa 2023 ja viettää nyt eläkepäiviä yksityisen Servant-palveluiden alla.


Paq

Paq on 6 vuotias Varjon veli Espanjan Mijasista. Paq on kissamaailman introvertti, rennon letkeä ja leikkisä kissakaveri joka tykkää nukkua päiväunensa usein veljensä Varjon kanssa Cattilan nojatuolit valloittaen. Paq saattaakin viedä asiakkaan lämpöisen paikan nojatuolilta silmän käänteessä, jos asiakas nousee nojatuolistaan. Onhan lämpöisessä paikassa nukkuminen luksusta.

Paq has been learning to give paw in exchange for treats alongside his brethren at Cattila.

en_GBEnglish (UK)